Beoordelingen van Pizzeria O Sole Mio Almere

Recente recensies van Pizzeria O Sole Mio Almere

5 sterren na 69 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste keer. Prima kwaliteit en ruim portie. Snel afgeleverd dus zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza shoarma was prima. De s-Arribas vond mijn man heerlijk. Ik was minder tevreden met mijn pizza. Ik had een kleine besteld van 9 euro, nog een heel bedrag toch? Op mijn pizza zaten drie mini-plakjes salami, af en toe kwam ik een champignon tegen terwijl ik tocht echt salami met champignons had besteld. Wij hebben daar eerder een klacht over ingediend maar ik zie geen verbetering. Misschien wordt het tijd bij een andere pizzeria te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Helaas zat het bakje parmezaanse kaas er niet bij ( ik ben vergeten hier over te bellen).

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, extra broodjes heerlijk en op tijd binnen. Dank

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizza's zijn echt de lekkerste die ik in NL ooit heb gegeten. Heerlijk smaakvol deeg niet droog of hard en lekkere toppings! Houden zo. Ik bestel bijna elke week en begin te vrezen voor mijn lijn :-)

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's. We hebben alle met smaak opgegeten. Wij komen hier al jaren en wat ons betreft de beste uit Almere. Ow en bestel rechtstreeks en niet via thuisbezorgd.nl want dan houden de eigenaren meer over en kunnen ze de kwaliteit beter op peil houden

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk en de bezorging was keurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend, niet goedkoop en er zat een rauw ei in de pizza calzone, brrr

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerecht

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goede vlotte bezorging

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen de broodjes zijn niet altijd gelijk van formaat en er zou meer knoflookboter bij kunnen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een dubbelgevouwen pizza calzone en die was van binnen koud en de paprika was rauw. De pizza heeft te kort in de oven gezeten. Erg jammer.... De gewone pizza was wel warm maar had warmer gekund. We bestellen juist bij een echte pizzeria omdat we die andere zoals domino’s niet lekker vinden en van een echte pizzeria verwacht je toch iets meer kwaliteit. Misschien hadden jullie het druk ivm Moederdag maar dan nog hoort de pizza goed te zijn...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut de beste pizza's van Almere!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De calzone 's waren niet zo smakelijk als normaal. Dik deeg en ook niet helemaal gaar. Ook hadden we om 1 calzone ZONDER paprika gevraagd, dit is niet gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smakelijke pizza zo als het hoort. Salade mixta kon wat beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd! Pizza was zoals altijd heerlijk! Dank! =)

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het vleeswas super evenals de bezorging.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had zere lippen van de hete kruiden op de pizza.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke Pasta Mista.... Dank jullie wel......

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voor een betaalbare prijs. Zeer vriendelijke medewerkers en supersnelle bezorging!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede calzone en een héérlijk salade caprese met een lekkere olijfolie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 zeer smakelijke en rijk gevulde calzones gehad. Kwaliteit en smaak waren super. De bezorging was snel en correct. We komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed Grill en ossenhaas met gorgonzolasaus besteld. Was heerlijk! Goed van smaak en heerlijk mals! Nette bezorging, alles was gewoon goed!! Zeker voor herhaling

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd geleverd en de kwaliteit van de pizza fantastisch, heerlijke smaak !

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed echter de totale rand was taai.Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Parmezaanse kaas ontbrak en de pizza’s waren niet voorgesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vermeld of de pizza's knapperig en krokant afgebakken konden worden ( iets langer als normaal). Vorige bestellingen perfect afgeleverd, maar de laatste levering op zaterdag 25 april (bij alle pizza's) Net gaar laat staan knapperig en krokant, JAMMER want geloof me normaal gesproken altijd perfect. Volgende keer beter hoop ik

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza en Mixed Grill besteld. Bestelling kwam netjes op tijd en kwaliteit was erg goed! Mixed Grill was heerlijk mals en erg goed van smaak, patatjes lekker knapperig. Bijzonder goed genoten van een bezorg maaltijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd, eten was goed en warm

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!!! Super bezorging!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezord, top. En alle warm en de pasta zelfs heet

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook nu weer heerlijke pizza zoals altijd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de bodem en de korst niet hard zijn, zijn dit echt superlekkere pizza's.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken waren goed echter pizza was niet warm

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam snel aan en het was super lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zo als altijd de calzone pizza is geweldig !

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, de pizza's waren zeer smakelijk en heerlijk krokant en knapperig.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij O Sole Mio. Zowe de pizza als de pasta waren heerlijk, de bezorging in ca 35 minuten. En de gratis bijgeleverde broodjes ook erg lekker (slim, want die bestel ik er wel bij volgende keer ;-) ) O Sole Mio wordt mijn nieuwe pizza/pasta leverancier!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Keurig op tijd bezorgd. Goed van smaak.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en top pizza!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijke pizza's. Onze nieuwe pizza leverancier in het nieuwe stekje.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd topinamboer snelle bezorging

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen groente in mijn Calzone shoarma speciaal..... Jammer

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's, ze waren goed heet bij bezorging. Rijk belegd met lekkere toppings. Ook de pizzabolletjes met kruidenboter zijn erg lekker, er mag van mij alleen wel iets meer kruidenboter bij😜

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is als vanouds uitstekend. Maar dit geldt in deze tijd van Corona zeker ook voor de bezorger. Deze belde eerst aan en vroeg of ik de bestelling zelf uit de tas wilde halen of dat hij dit zou doen met mijn toestemming....heel netjes en attent.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling op tijd gebracht, keurig voor de deur gezet

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde pizza’s, genoten!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat we nu online kunnen bestellen en laten leveren. Het wordt snel geleverd en het eten was vers en lekker!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na voorheen meermaals naar volle tevredenheid in het restaurant gegeten te hebben nu eens 2 stuks 33cm pizza's besteld en uiteindelijk 29cm pizza's (of zeg maar gerust 20cm) geleverd gekregen omdat het zonder dat ik dit merkte automatisch werd aangepast toen ik voor bezorgen koos i.p.v. afhalen. Voor wat het koste (11 euro per stuk) stelde de pizza's werkelijk niks voor. Zo ontzettend klein en armzalig belegd, daar heeft werkelijk niemand een maaltijd aan. Ik hoop dat het eerdaags in het restaurant gewoon weer is zoals het voorheen was.