Beoordelingen van Pizzeria O Sole Mio Almere

Recente recensies van Pizzeria O Sole Mio Almere

5 sterren na 147 reviews

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goede pizza's! Wij hadden ze laten afleveren bij vd Valk hotel Almere.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaakvolle pizza's

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen deze keer, maar ook alle voorgaande keren prima kwaliteit en service!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een goed verzorgde shoarma schotel en uiteraard op de afgesproken tijd geleverd, top!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd en alles nog op temperatuur.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Alles goed heet en mooi verpakt

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's en snelle levering

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vooral de pasta’s 👍👍

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bliift mijn favoriete pizzeria!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de pizza’s fantastisch. Ik ben weleens kritisch geweest maar hoop het nooit meer te hoeven zijn.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza 's waren heerlijk. Bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de kortingscode het niet doet terwijl die nog wel geldig is. Voor de rest goede en lekkere pizza's

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!!! Goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim 2 uur

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijk, prima eten en giede bezorging.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles snel bezorgd, goed warm en heerlijk! Vriendelijke bezorging!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt vaak een uur maar het is het wachten waard, de pizza’s zijn heerlijk 🇮🇹😋👌🏻

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo'n slechte calzone gegeten als gisteren van O Solo Mio. Het water liep er zo uit en de onderkant was zo slap dat het helemaal openscheurde . Voor mij hoeft O Solo Mio niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza, bezorging ook prima. De beste in Almere al jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en pizza was goed.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk! De wachttijd was wat langer dan dat we gewend zijn. Misschien was het erg druk!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkker eten en snelle levering

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

U geeft als enige mogelijkheid 5 sterren. Dat is volkomen ten onrechte. Bezorging was prima. Kwaliteit pasta vrij goed maar de pizza was slecht (0 sterren). Smaak was laf en onvoldoende gebakken waardoor bodem slap was. Niet voor herhaling vatbaar.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza's en super snel bezorgt!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren bestellen we pizza en pasta bij O Sole Mio. Er is niets aan te merken op de kwaliteit. Heerlijk eten en snel gebracht. Enig minpuntje is dat soms de bestelling niet juist doorkomt. Voorbeeld: laatste keer Calzone besteld met extra gehakt, maar ik kreeg een Calzone met een zakje Rucola erbij, maar geen extra gehakt. Wel worden foutjes meteen hersteld als je hierover belt.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza's waren lekker maar helaas deze keer niet helemaal warm en we misten de lekkere broodjes die je er normaal bij krijgt. Nogmaals normaal is het super deze keer helaas iets minder kan gebeuren.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra salami besteld maar daar was weinig van terug te vinden. Verder prima zoals altijd!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza tonno zat geen olijf en uien in. Heel apart, staat toch echt op de kaart. Verder smaakte het wel lekker, maar je mist het kwa smaak toch echt wel die ui. Jammer

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paesana en Quattro stagioni pizza besteld. Beide pizza's waren rijk belegd, had een dunne bodem en nog warm bij bezorging. Erg lekker zoals het hoort! We kregen ook nog een zakje met warme broodjes en kruidenboter erbij!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leveren jullie niet die lekkere broodjes bij de pizza bestelling meer? Ze zaten er deze niet bij namelijk. De vorige keer kwam de bezorger er juist voor terig Voor de rest weer overheerlijke pizza,'s

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was snel pizza was voortreffelijk ik heb heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de pasta met spinazie en champignons met gorgonzola was de gorgonzola niet te vinden. Dat was erg jammer en teleurstellend. De vorige keren was dit gerecht heerlijk. Het was nu echt zonder gorgonzola.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere wijn erbij. Bezorging binnen 1 uur ondanks dat het heel druk was1

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren erg lekker en op het gevraagde tijdstip bezorgd. Prima service, zal de volgende keer hier weer bestellen.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, goed verzorgd!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen en het afleveren is een aanrader voor degene die graag een goede en overheerlijke pizza willen eten. Bestel dan bij O Sole Mio.....een TOP pizzaria.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Snelle bezorging.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza goed warm. Goede levering. Al jaren ons vertrouwde adres.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lasagne was lekker en goed maar de shoarma op de pizza was helaas aangebrand. Normaal gesproken is dit niet het geval dus dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Nette service, vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Calzone en pizza tonijn.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en ook goed warm👌🏻

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza’s in Almere. Na 20 jaar filmwijk wonen we nu in Almere Hout. Maar we halen nog steeds hier de pizza’s. Blijven het lekkerst.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had warmer gekund.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, op tijd en lekker.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Almere

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed warm geleverd👍🏻

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza’s en snel bezorgd!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering waardoor alles nog heel heet was! Heerlijke lasagne en super anti pasti en salade!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker die pizza's van O Sole Mio

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren nog maar lauw, de kazen op de quatro formaggio waren niet voldoende gesmolten, de bodem nogal dik, en net an gaar. Erg tegen gevallen, gaan niet meer bestellen bij o sole Mio.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's voor een goeie prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten. Al jaren mijn favoriet.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's geweldig. Bezorging ondanks wat op de website staat niet contact vrij.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, alleen jammer dat er geen broodjes met kruidenboter erbij waren geleverd. Zo was het eten helaas net niet genoeg voor iedereen.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zoals altijd. Wij bestellen vaak Calzone en die is echt goed. Wat nu opviel is dat je als je Calzone bestelt "geleverd met bolognesesaus" volgens de beschrijving, zonder saus wordt geleverd omdat bij het selectieveld deze nu standaard op "zonder saus" staat. Dit is mijn inziens niet correct. Standaard hoort dit met saus en optioneel zonder. Graag aanpassen anders zullen veel mensen teleurgesteld zijn. De beschrijving moet overeenkomen met wat je standaard krijgt. MAAR het eten is altijd van hoge kwaliteit, toppertje

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en fijne smaak!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren lekker, precies op tijd klaar, en helemaal compleet. Extra toppings etc helemaal in orde. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen en regels omtrent Corona werden duidelijk gemaakt, en hierin werd goed begeleid. Ik zie alleen dat de 'beoordeel kwaliteit' standaard op 5 sterren staat. Dat zou ik niet doen. Ik had het zelf wel op 5 gezet ;) Prima ervaring!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en gloeiend heet bezorgd. Prima, net als in het restaurant

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren (volgens mijn man) heerlijk en mijn gamba's waren ook lekker - alleen jammer dat het darmkanaal van de gamba niet goed verwijderd was terwijl de gamba wel opgesneden was en gedeeltelijk verwijderd was; patatjes waren lekker vers (vorige keer was dat anders), dus over het totaal tevreden en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lauw, en er lag een lege pizzadoos voor ons huis in het plantsoen, foei

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte het zo goed Geen verschil met als je bij jullie in het restaurant eet of laat bezorgen Valt me alleen tegen dat je bezorgkosten moet betalen bij een bedrag boven de 25 euro Maar goed, als het moet dan moet het maar Groetjes Een tevreden klant 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging ! Mooi optijd en pizza was super lekker!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een pizza kip shoarma; was een beetje karig belegd maar de smaak was wel goed. Super correcte levering en op tijd.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- De ene Calzone vegetariana was beduidend kleiner dan de andere. - Er zat een verkeerde (met vlees) saus bij de vegetarische calzones - verder prima

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste keer. Prima kwaliteit en ruim portie. Snel afgeleverd dus zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza shoarma was prima. De s-Arribas vond mijn man heerlijk. Ik was minder tevreden met mijn pizza. Ik had een kleine besteld van 9 euro, nog een heel bedrag toch? Op mijn pizza zaten drie mini-plakjes salami, af en toe kwam ik een champignon tegen terwijl ik tocht echt salami met champignons had besteld. Wij hebben daar eerder een klacht over ingediend maar ik zie geen verbetering. Misschien wordt het tijd bij een andere pizzeria te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Helaas zat het bakje parmezaanse kaas er niet bij ( ik ben vergeten hier over te bellen).

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, extra broodjes heerlijk en op tijd binnen. Dank

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizza's zijn echt de lekkerste die ik in NL ooit heb gegeten. Heerlijk smaakvol deeg niet droog of hard en lekkere toppings! Houden zo. Ik bestel bijna elke week en begin te vrezen voor mijn lijn :-)

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's. We hebben alle met smaak opgegeten. Wij komen hier al jaren en wat ons betreft de beste uit Almere. Ow en bestel rechtstreeks en niet via thuisbezorgd.nl want dan houden de eigenaren meer over en kunnen ze de kwaliteit beter op peil houden

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk en de bezorging was keurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend, niet goedkoop en er zat een rauw ei in de pizza calzone, brrr

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gerecht

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goede vlotte bezorging

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen de broodjes zijn niet altijd gelijk van formaat en er zou meer knoflookboter bij kunnen.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een dubbelgevouwen pizza calzone en die was van binnen koud en de paprika was rauw. De pizza heeft te kort in de oven gezeten. Erg jammer.... De gewone pizza was wel warm maar had warmer gekund. We bestellen juist bij een echte pizzeria omdat we die andere zoals domino’s niet lekker vinden en van een echte pizzeria verwacht je toch iets meer kwaliteit. Misschien hadden jullie het druk ivm Moederdag maar dan nog hoort de pizza goed te zijn...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut de beste pizza's van Almere!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De calzone 's waren niet zo smakelijk als normaal. Dik deeg en ook niet helemaal gaar. Ook hadden we om 1 calzone ZONDER paprika gevraagd, dit is niet gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smakelijke pizza zo als het hoort. Salade mixta kon wat beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd! Pizza was zoals altijd heerlijk! Dank! =)

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het vleeswas super evenals de bezorging.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had zere lippen van de hete kruiden op de pizza.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke Pasta Mista.... Dank jullie wel......

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voor een betaalbare prijs. Zeer vriendelijke medewerkers en supersnelle bezorging!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede calzone en een héérlijk salade caprese met een lekkere olijfolie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 zeer smakelijke en rijk gevulde calzones gehad. Kwaliteit en smaak waren super. De bezorging was snel en correct. We komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed Grill en ossenhaas met gorgonzolasaus besteld. Was heerlijk! Goed van smaak en heerlijk mals! Nette bezorging, alles was gewoon goed!! Zeker voor herhaling

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd geleverd en de kwaliteit van de pizza fantastisch, heerlijke smaak !

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed echter de totale rand was taai.Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Parmezaanse kaas ontbrak en de pizza’s waren niet voorgesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vermeld of de pizza's knapperig en krokant afgebakken konden worden ( iets langer als normaal). Vorige bestellingen perfect afgeleverd, maar de laatste levering op zaterdag 25 april (bij alle pizza's) Net gaar laat staan knapperig en krokant, JAMMER want geloof me normaal gesproken altijd perfect. Volgende keer beter hoop ik

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza en Mixed Grill besteld. Bestelling kwam netjes op tijd en kwaliteit was erg goed! Mixed Grill was heerlijk mals en erg goed van smaak, patatjes lekker knapperig. Bijzonder goed genoten van een bezorg maaltijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd, eten was goed en warm

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!!! Super bezorging!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezord, top. En alle warm en de pasta zelfs heet

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook nu weer heerlijke pizza zoals altijd.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de bodem en de korst niet hard zijn, zijn dit echt superlekkere pizza's.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken waren goed echter pizza was niet warm

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam snel aan en het was super lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zo als altijd de calzone pizza is geweldig !

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, de pizza's waren zeer smakelijk en heerlijk krokant en knapperig.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij O Sole Mio. Zowe de pizza als de pasta waren heerlijk, de bezorging in ca 35 minuten. En de gratis bijgeleverde broodjes ook erg lekker (slim, want die bestel ik er wel bij volgende keer ;-) ) O Sole Mio wordt mijn nieuwe pizza/pasta leverancier!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Keurig op tijd bezorgd. Goed van smaak.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en top pizza!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijke pizza's. Onze nieuwe pizza leverancier in het nieuwe stekje.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd topinamboer snelle bezorging

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen groente in mijn Calzone shoarma speciaal..... Jammer

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's, ze waren goed heet bij bezorging. Rijk belegd met lekkere toppings. Ook de pizzabolletjes met kruidenboter zijn erg lekker, er mag van mij alleen wel iets meer kruidenboter bij😜

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is als vanouds uitstekend. Maar dit geldt in deze tijd van Corona zeker ook voor de bezorger. Deze belde eerst aan en vroeg of ik de bestelling zelf uit de tas wilde halen of dat hij dit zou doen met mijn toestemming....heel netjes en attent.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling op tijd gebracht, keurig voor de deur gezet

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde pizza’s, genoten!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat we nu online kunnen bestellen en laten leveren. Het wordt snel geleverd en het eten was vers en lekker!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na voorheen meermaals naar volle tevredenheid in het restaurant gegeten te hebben nu eens 2 stuks 33cm pizza's besteld en uiteindelijk 29cm pizza's (of zeg maar gerust 20cm) geleverd gekregen omdat het zonder dat ik dit merkte automatisch werd aangepast toen ik voor bezorgen koos i.p.v. afhalen. Voor wat het koste (11 euro per stuk) stelde de pizza's werkelijk niks voor. Zo ontzettend klein en armzalig belegd, daar heeft werkelijk niemand een maaltijd aan. Ik hoop dat het eerdaags in het restaurant gewoon weer is zoals het voorheen was.